4 Adet Set Vintage Kahve Kupalar Gecede Yulaf Kapları Bambu Kapaklı Ve Kaşıklı
Mutfak, Yemek ve Bar

4 Adet Set Vintage Kahve Kupalar Gecede Yulaf Kapları Bambu Kapaklı Ve Kaşıklı

Fiyat:

₺821.35 ₺1 173.44

Miktar:

Ürün açıklaması

ÜRÜN İÇERİĞİ: 2'si ayçiçeği desenli, 2'si yağmur damlası desenli, 4'ü gül altın kaşıklı, 4'ü %100 doğal bambu kapaklı 4 vintage kahve fincanı.Zarif tasarımlarla süslenmiş zarif ve üst düzey görünüm, ancak bu arada kombinasyonun hala çok pratik olması.

VİNTAGE estetik tasarımla dolu: Klasik kupa şekli ancak kristal camda hassas yuvarlak kavisli bir tutamağa sahiptir. 2 ayçiçeği desenli olanlar, kolye gibi süslenmiş süslü mandala benzeri kenarlıklara sahiptir.

GÜVENLİ, dayanıklı VE büyük KAPASİTE: İçme bardakları, daha dayanıklı olmasını sağlayan sıradan kavanoz camlarından daha kalın, birinci sınıf dayanıklı şeffaf camdan yapılmıştır.

İnanılmaz HEDİYE: Bu kahve bardakları ve aksesuarlarının hepsi zarif el işi ve iyi made.It eve taşınma partisi, Doğum Günü, Babalar Günü, Anneler Günü, Noel ve Şükran Günü hediyeleri için mükemmel ve çekici bir hediye seçimi olacaktır.

Renk: şeffaf

Malzeme: cam + bambu

Boyutu:400 ml 10x7 cm

Paket içeriği:

4 takım x Kahve Kupaları

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ürün özellikleri

SKU: w104327

  • Marka Adı - FGHGF'NIN sohbeti
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Tip - Kahve Fincanı Tabakları

Yorumunuzu verin: