Motosiklet Tam Kask Peluş Kapak Yetişkin Noel Yenilikçi Moto Aksesuarları Toz Koruma şapka Kapağı Açık Sürme İçin
Motosiklet Ekipmanları ve Parçaları

Motosiklet Tam Kask Peluş Kapak Yetişkin Noel Yenilikçi Moto Aksesuarları Toz Koruma şapka Kapağı Açık Sürme İçin

Fiyat:

₺277.95 ₺556.08

Miktar:

Ürün açıklaması

Evrensel helemts kapağımızla motosiklet helemts'lerinizi uçan taşlardan koruyun.Şık tasarım, kapağınızda kolay ayarlamalar yapılmasına izin verirken, helemtlerinizin orijinal görünümünü değiştirmeden koruyacaktır.Kalabalığın arasından sıyrılın ve bu temel aksesuarla ilgi odağı olun.

Adı: Helemts kapak

Malzeme: PV flanel

Renk: Siyah İth / Kırmızı Gözlü Gri Tavşan

boyutu: evrensel

Boyutu: 26 * 22 * 12 cm/10.23*8.66*4.72 inç

Liste:

Motosiklet Peluş Helemts Kapak x1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Toz geçirmez: Bu Motosiklet Peluş Kask Kapağı, kasklarınızı kir, toz ve uçan taşlara karşı korumak, kasklarınızı çizmelerini önlemek ve toz geçirmez tutmak için özel olarak tasarlanmıştır.

2.Sürüşünüzü Artırın: Motosiklet Peluş Kask kapağımızla bisiklet deneyiminizi yükseltin.Bu aksesuar sadece eğlenceyi ve pozlamayı arttırmakla kalmaz, aynı zamanda sade kasklarınıza modaya uygun bir çekicilik katar.

3.Kolay Uygulama: Motosiklet Peluş kask kapağımızı mükemmel ve özelleştirilmiş bir uyum için kapaklarınıza zahmetsizce takın, vizörünüzle tam uyum ve maksimum görünürlük sağlar.

4.Evrensel Uyum: Peluş kask kapağı ile motosiklet maceralarınızda maksimum konfor ve koruma sağlayın.Çoğu tam yüz motosiklet kaskına kolayca uyar ve takılması veya çıkarılması zahmetsizdir.

5.Çekici Stil: Kafaları çevirin ve peluş kask kapağımızla motosikletinizi benzersiz hale getirin.Yumuşak ve rahat malzemenin takılması ve çıkarılması kolaydır, bu da gösteriyi her zaman yolda çalacağınızı garanti eder.

Ürün özellikleri

SKU: w130021

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Malzeme Türü - pamuk

Yorumunuzu verin: