Tahliye tapası Vida Taşınabilir Siyah tahliye tapası Kano Aksesuarları Oval Tekne tahliye tapası Aracı Vida Tipi drenaj tapası Kayaklar İçin
Motosiklet Ekipmanları ve Parçaları

Tahliye tapası Vida Taşınabilir Siyah tahliye tapası Kano Aksesuarları Oval Tekne tahliye tapası Aracı Vida Tipi drenaj tapası Kayaklar İçin

Fiyat:

₺46.20 ₺77.12

Miktar:

Ürün açıklaması

Mermi Noktaları:

1.Güvenilir Performans: Yüksek kaliteli, aşınmaya dayanıklı ABS malzemeden üretilen bu kano tahliye tapası, uzun ömürlü kullanım sağlar.Su geçirmez tasarımı, suyun kanonuza sızmasını önleyerek güvenilir koruma sağlar.Bu birinci sınıf araçla endişesiz bir tekne deneyimine hazır olun.

2.Zahmetsiz Kurulum: Bu kano tahliye tapasının, dağınıklığa neden olmayacak kendinden kılavuzlu bir vida ile kurulumu inanılmaz derecede kolaydır.Basit bir delme işlemiyle mükemmel yere takın ve güvenli bir oturuş için destek vidasını bir tornavidayla sıkın.

3.Yaygın Olarak Kullanılır: Kano Tahliyemizle sorunsuz su tahliyesinin keyfini çıkarın Plug.It kano, kano, nehir salları ve gemiler dahil olmak üzere çeşitli deniz taşıtlarında su sızmasını ve hasarı etkili bir şekilde önler.Yaygın olarak kullanılan bu gemi drenaj çözümünün takılması ve çıkarılması kolaydır ve dayanıklı tasarımı uzun ömürlü performans sağlar.

4.Genel Olarak Uyumlu: Deniz taşıtınızı, sadece birkaç dakika içinde kolayca değiştirilebilen bu evrensel kano tahliye tapasıyla yükseltin.Her türlü kano, havuz teknesi ve kano ile uyumlu, sızdırmaz bir deneyim sunarak onu güvenilir ve mükemmel bir değiştirme çözümü haline getirir.

5.Güvenli Sabitleme Sistemi: Kano tahliye tapası, kaybolmasını önleyen ve sökme sırasında yüksek titreşim koşullarında sabit bir sızdırmazlık sağlayan ince dişli bir tasarıma sahiptir.

Mükemmel değiştirmemizle kayık gövdenizi kuru tutun!Tahliye Tapası Vidamız, uzun ömür sağlamak için dayanıklı ABS malzemeden yapılmıştır.Uygun bir konuma monte edilen bu sabitleme sistemi, kolay arayan kayakçılar için mükemmeldir. solution.No daha ıslak sürüşler!

Özellikler:

Adı: Kano tahliye tapası

Malzeme: ABS

Renk: Siyah

Uygulama kapsamı: Çeşitli kanolar, kanolar veya balık tutma yerleri.

Ambalaj Listesi:

1 * Kano tahliye tapası

Notlar:

1. Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

Ürün özellikleri

SKU: w1539

  • Kaynak - Anakara Çin

Yorumunuzu verin: