Aracı Torbalar Motosiklet Aracı Roll Up Kılıfı 10 Cepler Aracı Torbalar Motosiklet Ve Roll Up Anahtarı Organizatör Aracı
Motosiklet Ekipmanları ve Parçaları

Aracı Torbalar Motosiklet Aracı Roll Up Kılıfı 10 Cepler Aracı Torbalar Motosiklet Ve Roll Up Anahtarı Organizatör Aracı

Fiyat:

₺187.41 ₺375.00

Miktar:

Ürün açıklaması

Özellikler:

Bu hafif, küçük alet rulosu, her koşulda dayanıklı hale getiren ağır hizmet tipi su geçirmez 600D Oxford kumaştan yapılmıştır

Bu çok amaçlı alet rulosunun katlanması kolaydır ve hiçbir aletin düşmeyeceğinden emin olmak için elastik bir kanca ve kayışla sabitlenir

Çok fonksiyonlu motosiklet tamir aracı roll-up aracı çanta düzenleyici, taşınabilir ve aracınızın, kamyonunuzun veya minibüsünüzün koltuğunun altında saklanabilir.

Ürün Adı: Motosiklet tamir kiti

Ürün malzemesi: çift katmanlı 600D Oxford kumaş

Ürün rengi: haki, siyah

Ürün ağırlığı: 200g

Ürün boyutu: 44.8*32 cm (17.63 * 12.59 inç)

Ürün Listesi:

Motosiklet Alet Çantası Rulo * 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Yüksek Dayanıklılık】 Motosiklet alet çantası rulosunun uzun süre sonra bile hasar görmesi zordur use.It aşınma, çizilme ve ciltlenmeden arındırılmış çift katmanlı 600D Oxford kumaş ile üretilmiştir.

2.【Çoklu Cep Çantaları】Bu cep aleti rulo organizatörü, anahtarlar gibi aletleri saklayabilen ve bunları düzgün bir şekilde düzenleyebilen birden fazla cebe sahiptir.Araçlara ihtiyacınız olduğunda, aradığınızı hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.

3.【Eşsiz Tasarım】 Motosikletler için alet torbaları sabit bir kayışa sahiptir style.As sonuç olarak, tamamen uzatıldığında 44,8 cm x 32 cm boyutlarındadır.Tutma kayışı sayesinde alet kaymaz.Aletin kararlılığını artırın.

4.【Hafif ve Taşınabilir】 Cep aleti rulo tutucusundaki hızlı serbest bırakma tokası, kolay saklama için alet çantasını sarabilir, sabitleyebilir ve asabilir.Bu günlük işlerimiz için çok uygun carry.As aletlere ihtiyacımız olduğu sürece onları kolayca kullanabiliriz.

5.【Geniş Kullanım Yelpazesi】 Bir elektrikçi, tesisatçı, marangoz veya tamirci için bu çanta da idealdir.Bir araba kamyonunun veya minibüsün koltuğunun altında saklanabilen motosiklet onarımları için taşınabilir, kullanışlı roll-up alet çantası düzenleyici.

Ürün özellikleri

SKU: w1612

  • Kaynak - Anakara Çin

Yorumunuzu verin: