Paslanmaz Çelik Ölçüm Bardak Ve kaşık seti 14 Adet, 7 Yuvalama Bardak Ve 7 İstiflenebilir Kaşık Profesyonel Taşınabilir
Mutfak, Yemek ve Bar

Paslanmaz Çelik Ölçüm Bardak Ve kaşık seti 14 Adet, 7 Yuvalama Bardak Ve 7 İstiflenebilir Kaşık Profesyonel Taşınabilir

Fiyat:

₺468.71 ₺732.49

Miktar:

Ürün açıklaması

PREMIUM KALITE: Dayanıklılık ile inşa edilmiş, modern pişirme kapları ölçüm kapları, paslanma veya bükülme olmadan uzun ömür sağlar.

mükemmel ÇÖZÜM-Yemeğinize baharat ekleme konusunda hiçbir tahminde bulunmamanızı sağlayacak kullanışlı ve benzersiz Portatif Mutfak Bardakları ve Kaşık Seti ile mükemmel bir tat elde etmek için ölçümü hassaslaştırın.

DOĞRU ÖLÇÜM-Her fincan ve kaşığın sapındaki oyulmuş ölçümler sayesinde, tarifleriniz için tam Sıvı ıslak ve Kuru İçerik miktarını anında tahmin edebilirsiniz.

Büyük Ölçüm Seti, iç içe geçmiş 7 istiflenebilir Kaşık ve 7 Bardaktan oluşur, bu da onları kompakt bir şekilde saklamanıza ve bardaklar sıkışmadan kolayca çıkarmanıza olanak tanır.

FONKSİYONEL ve GÜVENLİ - Paslanmaz Çelik Ölçü Kabı Setimiz bulaşık makinesinde yıkanabilir ve kullanımı kolaydır clean.It plastik, silikon, bakır, kalay ve gümüş ölçüm setlerine en iyi çözümdür.Mükemmel oyulmuş ve pürüzsüz kenarlara sahip bu ölçü bardakları ve kaşıkları, pişirme ve pişirme işlemlerinde sevimli yardımcınız olacak ve el yaralanmasıyla ilgili endişeleri ortadan kaldıracaktır.

Ölçü Bardak ve Kaşık Seti paslanmaz, dayanıklı ve yüksek kalitededir, paslanma veya bükülme olmadan uzun süre kullanım için tasarlanmıştır.Ölçüm Kaşıkları ve Bardakları, pürüzsüz ölçüm gravürlerine ve kompakt, taşınabilir ve kırılmaz sağlam tutamaklara sahiptir.

Kazınmış işaretler asla solmaz

Yeni cihazlarınız, bu setin asla solmayacak oyulmuş ölçümlerle yapıldığından, işaretlerin daha fazla sürtünmemesini veya solmamasını sağladığından, herhangi bir halsiz plastik ölçüm setine elveda deyin.

renk: Gümüş

Malzeme: paslanmaz çelik

boyutu: ölçüm bardak: 30 ml, 60 ml, 80 ml, 120 ml, 160 ml, 180 ml, 240 ml)

ölçüm kaşıkları: 15 ml, 7.5 ml, 5 ml, 3.75 ml, 2.5 ml, 1.25 ml, 0.63 ml

Paket içeriği:

7 x ölçüm bardak

7 x ölçüm kaşıkları

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ürün özellikleri

SKU: w166791

  • Kaynak - Anakara Çin

Yorumunuzu verin: