67 ADET Gitar Aracı Kiti Kurulum, Tonlama Ayarı Ve Onarım, Gitar Bakım Seti Gitar Bas Ve Ukulele
Müzik Aletleri

67 ADET Gitar Aracı Kiti Kurulum, Tonlama Ayarı Ve Onarım, Gitar Bakım Seti Gitar Bas Ve Ukulele

Fiyat:

₺629.29 ₺983.24

Miktar:

Ürün açıklaması

[PARA için değer] Bu gitar aracı kiti bir çift fret pense, bir gitar klavye etiketi, bir dize sarıcı, dize serpme makinesi, taşlama süngeri, değirmen taşı, dize eylem cetveli, feeler ölçer, saklama çantası, 2 köprü somunu/ köprü eyeri / klavye fret koruyucu güvenlik, 5 gitar seçtikleri, 6 gitar teli, 6 siyah/ beyaz gitar pimi, 8 Altıgen anahtar, 9 tel altı yarıçap göstergesi, luthier dosyalarını taçlandıran 10 perde ve 13 iğne dosyası.

[Kullanımda çok işlevli] Bu kapsamlı gitar kiti ile, bir dükkana gitmeden gitarda hızlı bir kurulum, tel değişimi, tel yüksekliği kontrolü, aksiyon ve tonlama ayarı, bazı temizlik, bakım ve onarımları kendiniz yapmanıza izin verilir.

[ÇEŞİTLİ yaylı çalgılar üzerinde çalışır] Bu elektro gitar kiti sadece elektro gitarlarda iyi çalışmaz, aynı zamanda daha iyi müzik performansı için baslar, mandolinler, banjolar, ukuleller ve diğer yaylı çalgılar için de geçerlidir.

[EKSTRA siyah saklama çantası] Bu gitar alet seti ayrıca, dağınıklığı ve yanlış yeri önlemek için her aleti bağlı tutmanıza yardımcı olmak için içinde 11 elastik sabitleme kayışı bulunan ekstra siyah fermuarlı bir kese ile birlikte gelir ve tüm aletlerinizin güzel ve düzgün görünmesini sağlar.Şehir dışına taşımak ve seyahat etmek çok uygun.

[IDEAL gitar hediye seçeneği] Bu gitar araçları kurulum, ayarlama, bakım ve onarımda her amaca hizmet eder.Sadece yeni başlayanlar için değil profesyoneller için de uygundur.Aileniz veya gitar meraklısı arkadaşlarınız için mükemmel bir gitar hediyesi.

Not: Rastgele renk seçin, belirtilen rengi kabul etmeyin.

Malzeme: Metal

renk: gösterildiği gibi

Paket içeriği:

1 takım x gitar tamir aracı(67 Adet)

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ürün özellikleri

SKU: w21412

  • Kaynak - Anakara Çin

Yorumunuzu verin: