Paslanmaz Çelik süt köpürtme sürahisi İçin Macchiato Cappuccino Latte Sanat, Dahil Latte Sanat Kalem, Kahve süt köpürtücü, 350ML
Mutfak, Yemek ve Bar

Paslanmaz Çelik süt köpürtme sürahisi İçin Macchiato Cappuccino Latte Sanat, Dahil Latte Sanat Kalem, Kahve süt köpürtücü, 350ML

Fiyat:

₺234.17 ₺410.77

Miktar:

Ürün açıklaması

Paslanmaz Çelik süt köpürtme sürahisi İçin Macchiato Cappuccino Latte Sanat,Dahil Latte Sanat Kalem, Kahve süt köpürtücü, 350 ML YÜKSEK KALİTE: Espresso buharda sürahi üstün kaliteli, paslanmaz.Basit ve klasik tasarlanmış, günlük kullanım için mükemmel.dayanıklı, ısıya dayanıklı, korozyon önleyici, pas önleyici ve kirlenme önleyici yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmıştır.

DÜŞÜNCELİ tasarım: Elde tutulan köpüren süt sürahisi haşlanmanızı önler.Yuvarlak paslanmaz çelik taban, tutması ve dökmesi kolay dar, damlamayan bir ağızlığa sahip, gizlenmesi leke bırakmadan yıkamayı kolaylaştırır.

GENİŞ uygulama: Klasik bir görünüme sahip ince bitmiş yüzey.Sıvıları ölçmek için tasarımın içindeki ölçeği ölçün ve ev, otel ve kafe için mükemmel bir espresso buhar kabı olan latte sanat kalemi ile birlikte geldi.

Dayanıklı: Bu süt köpürtme sürahisinde 0,04 inç kalınlaşır, daha dayanıklıdır.Daha iyi çarpışma geçirmez ve ısı direnci fonksiyonu sağlayın.Süt köpürtme sürahisi ile harika kahve zamanının tadını çıkarın.

Çok fonksiyonlu: Süt, su, meyve suyu, hamur karışımı, smoothie'leri köpürtmek veya buğulamak için çok uygun, zarif ve profesyonel cappuccino kahvesi yapmak için kullanışlı ve kolaydır.Latte sanatı, espresso ve sıvı hacmini ölçmek için çok uygundur.

Renk: Siyah

Malzeme: paslanmaz çelik

Paket içeriği:

1 * 350 ml Latte Kupası

1 * Çekme çiçek iğne

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ürün özellikleri

SKU: w214436

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Malzeme - Paslanmaz Çelik

Yorumunuzu verin: