Tef Davul Çok Fonksiyonlu El Çan Çıngırak Gevşek Çift Sıralı Çan KTV Parti Hediye Enstrüman
Müzik Aletleri

Tef Davul Çok Fonksiyonlu El Çan Çıngırak Gevşek Çift Sıralı Çan KTV Parti Hediye Enstrüman

Fiyat:

₺238.08 ₺476.16

Miktar:

Ürün açıklaması

Bu tef çift sıra ABS malzemeden yapılmıştır, net zil sesleri yayar ve atmosferi arttırır.Çift sıralı tasarımı da hissi ve stabiliteyi arttırır.Müzisyenler için veya harika bir hediye olarak mükemmeldir.

Belirleme:

Ürün adı: Erik çiçeği şekilli el çan

Malzeme: ABS + metal

Ürün boyutu: 21 * 4.7 * 21 cm/8.27*1.85*8.27 inç

Renk: altın, gümüş

Paket Listesi:

Çift Sıra Tef * 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Seçilen Malzeme: Çift sıralı tef, solması kolay olmayan ve parlak bir renge sahip dayanıklı ABS ve metal malzemelerden yapılmıştır.Yüzeylerdeki su bazlı boya güvenli ve kokusuzdur, bu nedenle güvenle oynayabilirsiniz.

2.Kararlı Tasarım: Hissi ve stabiliteyi artıran ABS malzemesi sayesinde, bu çift sıralı tef, yalnızca zil sesinin güzelliğine katkıda bulunmakla kalmayıp aynı zamanda daha zengin ve daha dengeli bir ses yaratan benzersiz bir tasarıma sahiptir.

3.Müzikal Gelişim: Bu çift sıralı tef, müzikal ilgiyi uyararak ve ritmi geliştirerek müzik becerilerini geliştirir.Erken çocukluk eğitimi ve yetişkin enstrümanları için harika, net ses kalitesi dikkat çekiyor.

4.Mükemmel Parti: Çift Sıralı Tef, toplantınıza ekstra bir eğlence katmanı ekleyerek iyimser ve canlı bir atmosfer yaratır.Neşeli sesi partiyi partilerde, ktv'de, barlarda ve daha fazlasında devam ettirecek.

5.Müthiş Hediye: Çift Sıra Tef ritmi ile neşe ve mutluluğu yayın.Sevdiklerinize ruhunuzun ritmini ve melodisini deneyimleme şansı verin.Akrabalarınıza ve arkadaşlarınıza verilebilecek çok yönlü bir seçenek olan bu tef, her durum için iyi bir hediye seçimi yapar.

Ürün özellikleri

SKU: w2411

  • Malzeme - ABS + Metal
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Tip - Tef Çift Sıra

Yorumunuzu verin: