Yaratıcı Diriliş Ada Moai Nemlendirici 2-in-1 Hava Nemlendirici 220 ml Sessiz buharlı nemlendirici Zamanlama Ev Difüzörler
Ev Dekorasyonu

Yaratıcı Diriliş Ada Moai Nemlendirici 2-in-1 Hava Nemlendirici 220 ml Sessiz buharlı nemlendirici Zamanlama Ev Difüzörler

Fiyat:

₺146.98 ₺294.15

Miktar:

Ürün açıklaması

Moai Nemlendirici ile kişisel alanınızı sakin bir vahaya dönüştürün.Retro görünümü stil katarken, ikinci vites aroma difüzör modu gevşemeyi destekler.Cihaz sessiz çalışır ve uykuyu etkilemeden gece boyunca nemlendirebilir.Yaşam deneyiminizi geliştirmek için kişisel kullanım için mükemmeldir.

Belirleme:

Bireysel ağırlık: 315g

Güç kaynağı modu: USB

Kullanılabilir alan: 10-20 metrekare

gerilim: 5V

Ürün boyutu: (yaklaşık.)14 * 10*18 cm/5.51*3.94*7.09 inç

Ambalaj boyutu: (yaklaşık.)18.5*11*14.5 cm/7.28*4.33*5.71 inç

Ambalaj ağırlığı: 350g

gözünde canlandırmak:

Anahtar düğmesinin üç seviyesi vardır.İlk seviye nemlendirme modundadır ve iki saatlik güç açıldıktan sonra otomatik olarak kapanır.

İkinci vites aromaterapidir mode.It açıldıktan sonra 5 saniye çalışır, 5 saniye duraklatır, tekrarlar ve dört saat sonra otomatik olarak kapanır.

Üçüncü vites anahtar düğmesidir

Paket listesi:

Moai Nemlendirici*1

Güçlü etiket*1

USB güç kablosu * 1

Kullanım kılavuzu*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Benzersiz Tasarım: Paskalya Adası Moai'nin somut örneği olan bu retro esintili nemlendirici, her mekana vintage bir atmosfer katıyor.Eşsiz zevkleri olan ve evleri için işlevsel ve dekoratif bir cihaza ihtiyaç duyanlar için mükemmeldir.

2.Gelişmiş Nemlendirme: 3 vites seçeneği ile moai nemlendiricinin gelişmiş nemlendirme sisteminin gücünü keşfedin.Cildinizi nemlendirici modda nemlendirin veya aroma difüzör modunda kendinizi hoşgörülü kokularla kuşatın.

3.Gelişmiş Nem Kapsamı: Moaı nemlendiricimiz, 10-20 metrekare için ideal olan 6 saat sürekli püskürtme veya 7 saat aralıklı püskürtme sağlayan 220 ml'lik bir su deposuna sahiptir.Bu kompakt ve taşınabilir cihazla gece boyunca bakımlı nemin tadını çıkarırken kuruluğa veda edin.

4.Uyku Dostu Nem: Moai nemlendirici ile uykunuzu kesintisiz tutun.36-45db'lik düşük gürültü seviyesinde ve radyasyonsuz çalışarak sessiz nemlendirme sağlar.Ayrıca, otomatik kapanma modunun kuru yanmayı önlediğini ve sessiz kaldığını bilerek sağlıklı bir şekilde uyuyabilirsiniz.

5.Büyük hediye: Bu moai nemlendirici sadece kişisel kullanım için harika değil, aynı zamanda sevdikleriniz için mükemmel bir hediye ones.It herhangi bir odaya nem ve tazelik katabilir ve ayrıca dekoratif bir parça görevi görebilir.Noel, Cadılar Bayramı, Şükran Günü, doğum günleri ve diğer festivallerde hediye olarak verebilir ve ailenizi, iş arkadaşlarınızı ve arkadaşlarınızı etkileyebilirsiniz.

Ürün özellikleri

SKU: w256354

  • Malzeme - Plastik
  • Tarz - Avrupa
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Tema - Budizm

Yorumunuzu verin: