Cadılar bayramı Cadı Reçine Heykeli Ürpertici Ve Korkunç Kabus Cadı Süs asılı dekorlar Noel Cadılar Bayramı Partisi Dekorasyon
Ev Dekorasyonu

Cadılar bayramı Cadı Reçine Heykeli Ürpertici Ve Korkunç Kabus Cadı Süs asılı dekorlar Noel Cadılar Bayramı Partisi Dekorasyon

Fiyat:

₺206.22 ₺412.63

Miktar:

Ürün açıklaması

Mermi Noktaları:

1.Dayanıklı reçine heykeli: Yüksek kaliteli reçine malzemeden yapılmış, bu Cadılar Bayramı cadı heykeli su geçirmez, hava koşullarına dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve kullanımı kolay değildir break.It uzun yıllar sürebilir.

2.Benzersiz şekil tasarım: Bu Cadılar Bayramı cadı reçine heykeli esinlenerek kabus cadı, benzersiz bir saç aksesuarı ile ve bir ürkütücü look.It eviniz için mükemmel bir dekorasyon veya cadıları seven arkadaşlarınız için bir hediye.

3.Pürüzsüz ve Narin Heykel: Bu Cadılar Bayramı cadı reçine heykeli, vücudunuza zarar vermeyecek pürüzsüz bir görünüme ve mükemmel işçiliğe sahiptir. hands.It ince öğütme ile yüksek kaliteli reçine malzemeden yapılmış, dayanıklı ve gerçekçi hale getirilmiştir.

4.Korkunç Süsler: Şeytanları kovmaya ve Cadılar Bayramı Ruhunu yaymaya yardım edin.Bu Cadılar Bayramı cadı reçine heykeli evinize mükemmel bir ektir veya garden.It misafirlerinizi perili bir evdeymiş gibi hissettirecek.

5.Geniş uygulama yelpazesi: Bu Cadılar Bayramı cadı reçine heykeli, kitaplık, oturma odası, yatak odası, yemek odası veya perili eviniz için saksı, bahçe dekorasyonu veya el sanatları dekorasyonu olarak kullanılabilir.Bu cadı heykeli Cadılar Bayramı dekoru ile bahçenize ürkütücü bir dokunuş katın!Benzersiz şekil tasarımı, tekrar kullanılabilir ve ellerinize zarar vermeden.Korkunç süs eşyaları ve bahçe dekorasyonu için mükemmeldir.

Belirleme :

1. Ürün: Cadılar Bayramı Cadı Heykeli

2. Malzeme: Reçine

3. Boyutu: 16 * 8 cm / 6.29*3.14 in

4. Ağırlık: 250g

Liste :

kabus cadı heykeli * 1

Ürün özellikleri

SKU: w257893

  • Malzeme - reçine
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Tema - melek
  • Tarz - Modern Tarz
  • Akıllı Cihaz mı - no

Yorumunuzu verin: