Doğal Sarı Kalsit Karikatür Kristal Oyma Şifa Taş DIY Balık Tankı Peyzaj Ev Dekorasyon Hediye 1 adet
Ev Dekorasyonu

Doğal Sarı Kalsit Karikatür Kristal Oyma Şifa Taş DIY Balık Tankı Peyzaj Ev Dekorasyon Hediye 1 adet

Fiyat:

₺509.88 ₺566.51

Miktar:

Ürün açıklaması

Herhangi bir boyut ve malzeme ile özelleştirebiliriz, büyük siparişiniz veya başka bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin Resim sadece referans içindir, doğal taş nedeniyle benzer kristal alacaksınız.tüm ürün rastgele gönderilecektir, mağazamızdan sipariş verirseniz size en iyi ürünü sağlayacağımıza söz veriyoruz.mükemmel bir alışveriş deneyimine sahip olacağınızı umuyoruz

Ürünler Hakkında 1) Kalite Garantisi-tüm ürünler ambalajlamadan ve göndermeden önce en az iki kez kontrol edilecektir. 2) Kuvars taşlarının fotoğrafı - tüm fotoğraflar gerçek fotoğraf gösterisidir. 3) Renk gösterisi-her ekran arasındaki fark nedeniyle, renk farklılıkları biraz mevcut olmalıdır. 4) Boyut-gerçek ölçüme göre ayarlanmış, ülkelerin ölçüm seviyesindeki fark nedeniyle biraz boyut farkı hatası olabilir.

Nasıl satın alınır

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

5. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

6. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz

Siparişler hakkında Sipariş bilgileri hakkında-müşteriler istenen öğe olarak yanlış adres bilgilerini doldururlarsa veya doldurmazlarsa, başka bir öğeye geçmeyi tercih ederler.Ödeme yapmadan önce bildirmek için mesajı sipariş sayfasında gönderebilirsiniz.Bırak gemi hizmeti

Mağazamız Alibaba platformunda doğrudan nakliye hizmeti sunmaktadır.

Bizimle doğrudan nakliye hizmeti yapmak istiyorsanız, bizimle iletişime geçin.

Nakliye Yöntemleri ve Nakliye Süresi hakkında

Tüm paketleri posta veya global ekspres teslimat formu aracılığıyla gönderiyoruz.Aşağıdaki ayrıntılara bakın

Not:

1. Seçmek için nakliye seçeneğini işaretleyin.

2. Gerçek nakliye süresi sabit değildir ve zaman, kaza, çarpma hareketi vb.Gibi kontrolsüz faktörler nedeniyle gecikme normaldir.

3. Müşteriler daha hızlı teslimat yapmak istiyorsa, lütfen daha hızlı ekspres seçeneğini seçin ve siparişin değeri toplamda 150 Dolardan azsa ekspres ücreti ödeyin Bazı uzak ülkeler size çok daha pahalıya mal olabilir.Göndermeden önce sizi uluslararası arama veya e-posta ile bilgilendireceğiz.Referans: Tüm www.yanginkulesi.com.tr resmi lojistik endeksinden uyarlanmıştır Geribildirim hakkında Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geribildirim çok önemlidir Bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz, böylece memnuniyetinizi tatmin edici bir şekilde ele alabiliriz. concerns.It biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

Ürün özellikleri

SKU: w269099

  • renk - Karışım
  • Kaynak - Anakara Çin, CN (Kökeni)
  • Ürün Kullanımı - Ev Dekorasyonu
  • Malzeme - Taş
  • Doğal Malzemedir - Evet
  • Teknoloji - Manuel Parlatma
  • Bölgesel Özellik - Avrupa, Çin
  • Tema - MASKOTU, iyileşme
  • Tarz - feng shui'nin, Modem

Yorumunuzu verin: