3 Adet Teyelleme hamur işi fırçası ızgara fırçası pişirme fırçası Seti Pişirme İçin Mükemmel Turşusu, Sos, BARBEKÜ Fırça
Mutfak, Yemek ve Bar

3 Adet Teyelleme hamur işi fırçası ızgara fırçası pişirme fırçası Seti Pişirme İçin Mükemmel Turşusu, Sos, BARBEKÜ Fırça

Fiyat:

₺135.81 ₺181.07

Miktar:

Ürün açıklaması

Üstün Yapışma için Benzersiz Kıl yoğunluğu: Gıda sınıfı çevre dostu yüksek kaliteli malzemelerden özenle hazırlanmış hamur işi fırçası, inanılmaz bristles.No dökülme, pişirmenizin gereksiz kıllardan arındırılmasını sağlar.

Herhangi bir görev için çok yönlü boyutlar: Bu serpme fırçası seti, çeşitli pişirme ihtiyaçlarını karşılamak için üç farklı boyut (3 inç, 2 inç ve 1,2 inç) içerir.Büyük bir kızartmanın camlanmasından dikkatlice bir sos uygulamasına kadar sizi koruduk.

RAHAT tutuş ve kolay asmak: Rahat, ergonomik tasarımı ile küçük fırçamız hassas uygulama için güvenli ve rahat bir tutuş sağlar.

KOLAY TEMİZLİK: Mutfak yağı fırçamızla pişirdikten sonra temizlik yapmak bir esinti.

Mutfak Kreasyonlarınızı Geliştirin: Çok yönlü pasta serpme fırçamızla pişirme ve pişirme oyununuzu geliştirin.İster deneyimli bir şef ister ev aşçısı olun, bu fırça profesyonel düzeyde sonuçlar için Mükemmel mutfak arkadaşınızdır.

Malzeme: PP

renk: yeşil

Paket içeriği:

3 x fırça

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ürün özellikleri

SKU: w305019

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Takım Tipi - Teyel Fırçaları

Yorumunuzu verin: