Örgü Plaj Çantası Ekstra Büyük Plaj Çantası Örgü Tote Çanta Plaj Katlanabilir Örgü plaj çantası Oyuncaklar İçin Havlu Flop
Su Sporları

Örgü Plaj Çantası Ekstra Büyük Plaj Çantası Örgü Tote Çanta Plaj Katlanabilir Örgü plaj çantası Oyuncaklar İçin Havlu Flop

Fiyat:

₺147.17 ₺210.14

Miktar:

Ürün açıklaması

Tanım:

Plaj Örgü Çantası örgü tasarımını benimser, kumu ve suyu filtreler, ıslandığında çabuk kurur, birçok cebi vardır, eşyaları hızla bulur ve ayrı ayrı düzenler.Büyük Örgü Plaj Çantası, plajda/havuzda bir gün için ihtiyacınız olan her şeyi tutabilir.Tüm havluları, yüzme malzemelerini, plaj oyuncaklarını, su ayakkabılarını, su şişesini, güneş kremini, gözlükleri tutar ve hatta boş yer bile vardır!

Belirleme:

Adı: Örgü Plaj Çantası

Ağırlık: yaklaşık 230g

Boyut (yaklaşık):

Üst genişlik 53 cm / 20.87 in

Alt genişlik 36 cm / 14.17 in

Yükseklik 36 cm / 14.17 in

yan 16 cm / 6.30 in

Ambalaj listesi:

1xMesh Plaj Çantası

Not:

1.Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

2.Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Hızlı Kurutma】 Örgü tasarımı ile Plaj file torbası kumu ve suyu filtreleyebilir, ıslandığında çabuk kuruyabilir, birçok ceple hızlı bir şekilde eşya bulabilir ve ayrı olarak saklayabilir.

2.【Büyük Kapasite】 Büyük Örgü Plaj Çantası, plajda/havuzda bir gün için ihtiyacınız olan her şeyi tutabilir.Tüm havluları, yüzme malzemelerini, plaj oyuncaklarını, su ayakkabılarını, su şişesini, güneş kremini, gözlükleri tutar ve hatta boş yer bile vardır!

3.【Güçlü ve Dayanıklı】 Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen Plaj Oyuncak Çantası, daha fazla eşyayı daha rahat taşıyabilen sağlam ve dayanıklı omuz ve sırt tutamaklarına sahiptir.

4.【Taşınabilir ve Katlanabilir】 Kolayca katlanabilen ve bavulunuza konabilen, tatiller, seyahatler ve aile günleri için mükemmel olan süper hafif plaj çantası.

5.【Geniş Uygulama】 Plaj Çantası Tote, plaja çıkmak, tekne gezintisi yapmak, kamp yapmak ve daha fazlası gibi her türlü açık hava etkinliği için uygundur.Bu kullanışlı saklama özelliği, el çantası çekmecelerinde ve bagajlarında bile saklamayı kolaylaştırır.

Ürün özellikleri

SKU: w6247

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Uygulanabilir İnsanlar - ERKEKLER

Yorumunuzu verin: