Düğün Soğutabilir # 145R - Sahip Olmak ve Tutmak-Özel-Düğün Hediyeleri, içecek izolatörleri, Bira Kucaklayıcıları, Düğün Hediyesi, Bira
Ev & Bahçe

Düğün Soğutabilir # 145R - Sahip Olmak ve Tutmak-Özel-Düğün Hediyeleri, içecek izolatörleri, Bira Kucaklayıcıları, Düğün Hediyesi, Bira

Fiyat:

₺826.38 ₺995.72

Miktar:

Ürün açıklaması

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Nasıl Sipariş Verilir✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

** Lütfen ödeme sırasında Satıcıya verilen Notlara aşağıdaki bilgileri ekleyin:**

1.Soğutucu boyutu: Normal Boyut veya ince boyut

2. Rengi soğutabilir / sipariş verirken 4 renge kadar seçim yapabilir 50 + can soğutucular; Sipariş verirken 2 renk 25+

3.Mürekkep rengi

4. Kişiselleştirilmiş bilgiler (kutu soğutucularınıza istediğiniz kişiselleştirilmiş bilgileri ekleyin.Buna logo, fotoğraf, ad, tarih, etiket, konum vb. Dahildir.)

5. Kanıt onayları için size ulaşabilmemiz için lütfen en iyi iletişim bilgilerini (e-posta) ekleyin.

Sevgili arkadaşım, sipariş kimliği ile özelleştirilmiş ayrıntıları e-postama bırakabilir veya satıcı notundaki mesajları gönderebilirsiniz, doğrudan sipariş verebilir ve ödeme yapıldıktan sonra doğrudan bize mesaj gönderebilirsiniz.Basılacak herhangi bir dili kabul ediyoruz.Sadece satıcı notlarındaki özelleştirilmiş ayrıntıları bize bildirin veya sipariş verirken bize mesaj gönderin.

Özel gününüzü misafirlerinizle paylaşmanın bu kişiselleştirilmiş kutu soğutuculardan daha iyi veya daha eğlenceli bir yolu yoktur!

Çok çeşitli daha soğuk renkler ve baskı renkleri sunuyorum.Tüm seçenekler için lütfen aşağıdaki listeye veya listedeki açılır menüye bakın.

Lütfen bir tasarımcı olduğumu ve hayal edebileceğiniz herhangi bir tasarımı yapabileceğimi unutmayın.Özel etkinliğiniz için hayal ettiğiniz her türlü benzersiz tasarımı istemek için lütfen bana bir mesaj göndermekten çekinmeyin.ÖZEL SİPARİŞLERİ SEVİYORUM!!!

Siparişinizi nasıl verirsiniz

Kutu soğutucu sayınızı ve kutu soğutucu rengini seçin.

”Sepete Ekle " ye basın

Check-out sırasında “satıcıya notlar” bölümüne aşağıdakileri ekleyin

* Evlenecek kişilerin isimleri

* Etkinlik tarihi

* Baskı Rengi (sipariş başına 1)

* Can soğutucu rengini onaylayın (50 veya daha fazla can soğutucusu sipariş ederken dörde kadar veya 25 can soğutucusu sipariş ederken 2 renk seçebilirsiniz)

Mesaj gelen kutunuza tasarımınızın bir kanıtını göndereceğim.Kanıtı onayladıktan sonra, kutu soğutucularını oluşturmaya başlayacağım.

Soğutucular 31 renkte mevcuttur: Altın, Atletik Altın, Sarı, Mercan, Şeftali, Turuncu, Yanmış Turuncu, Tozlu Gül, Allık, Mandalina, Çilek, Kırmızı, Kıpkırmızı, Bordo, Ahududu, Sıcak Pembe, Orkide, Patlıcan, Mor, Lacivert, Koyu Mavi, Cerulean, Neon Mavisi, Robins, Yumurta Mavisi, Don, Sakin Mavi, Deniz mavisi, Nane, Limon Yeşili, Fıstık, Zümrüt, Kelly Yeşili, Adaçayı, Zeytin, Orman Yeşili, Deve, Kumtaşı, Boz kahverengi, Kamuflaj, Gerçek Hayat Kamuflajı, Gri, Kömür, Beyaz, Kahverengi, Siyah (Liste fotoğrafına bakın)

Mürekkep renkleri: Metalik Gümüş, Metalik Altın, Atletik Altın, Parlak Sarı, Haki, Kahverengi, Siyah, Mercan, Turuncu, Sıcak Pembe, Kırmızı, Bordo, Koyu Mavi, Lacivert, Koyu Mavi, Açık Mavi, Deniz mavisi, Kireç Yeşili, Kelly Yeşili, Orman Yeşili, Gri, Beyaz (Bkz. liste fotoğrafı)

Acele Siparişler

Acil bir siparişe ihtiyacınız varsa, son teslim tarihinizi karşılayıp karşılayamayacağımı ve acele üretimin ek maliyeti için bir teklif alıp alamayacağımı görmek için lütfen benimle iletişime geçin.

* Poliüretan Köpük

* Premium Katlanabilir Köpük Kutu Soğutucular

• 12 ons Teneke Kutulara uyar

* Baskı Alanı: 3,5 inç Y X 3,5 inç G

• (1) veya (2) kenarlarına 1 Renkli Baskı.

(Standart: 2 taraf / Sadece 1 taraf istiyorsanız lütfen notlara ekleyin)

Seçmek için daha fazla Logo Tasarımı:

Ürün özellikleri

SKU: w7514

  • Kaynak - Anakara Çin
  • CN - Zhejiang
  • Neden - Düğün & Nişan, Ramazan Bayramı, Vaftiz ve Vaftiz, Aziz Patrick Günü, Büyük Etkinlik, Emeklilik, Cinsiyet Açıklaması, doğum günü partisi, Ev Taşıma, Çocuk Bayramı, April Fool Günü, okula dönüş, Çin Yeni Yılı, Dünya Günü, Babalar Günü, Şükran günü, Parti, Noel, sevgililer günü, Düğün, Cadılar bayramı, Paskalya, yeni yıl, Mezuniyet, Yıldönümü, Anneler Günü
  • Malzeme - lateks
  • Elektronik - no

Yorumunuzu verin: