Elektrikli hava pompası 30W Akülü Elektrikli Balon Pompası Hızlı Şişirme Taşınabilir Elektrikli hava pompası Kauçuk bot Havuz Yüzen
Su Sporları

Elektrikli hava pompası 30W Akülü Elektrikli Balon Pompası Hızlı Şişirme Taşınabilir Elektrikli hava pompası Kauçuk bot Havuz Yüzen

Fiyat:

₺314.27 ₺448.96

Miktar:

Ürün açıklaması

Güvenilir ve verimli bir elektrikli şişirme pompası mı arıyorsunuz?Sağlam ve hızlı şişirme pompamız, her türlü şişiriciyi şarj etmek için kullanışlıdır.Toplar veya diğer öğeler için elektrikli bir pompaya ihtiyacınız olsun, bu pompa çok çeşitli kullanımlar için mükemmeldir.Tüm şişirme ihtiyaçlarınız için bize güvenin!

Özellikler:

Ürün Adı: Çok Fonksiyonlu Mini Elektrikli Pompa

Ürün boyutu: yaklaşık 13.5 * 6.2 * 9 cm/5.31*2.44*3.54 inç

Ürün ağırlığı: yaklaşık 200g

Ambalaj Listesi:

1 adet * Elektrikli hava pompası

1 adet * Şarj kablosu

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Zahmetsiz Şişirme: 30W gücü ve yüksek verimli çıkışı ile elektrikli hava pompamız size daha önce hiç olmadığı kadar kolaylık sağlar.Öğelerinizi şişirmek hiç bu kadar hızlı ve kolay olmamıştı, bu da onu şişirmek için mükemmel hale getirdi.

2.Olağanüstü Dayanıklılık: Yüksek kaliteli ABS malzemelerden üretilen elektrikli hava pompamız, uzun süre güvenilir ve güvenli kullanım sağlar.Hava yatağını, havuz oyuncağını veya kamp malzemelerini kolaylıkla ve verimlilikle şişirin.

3.Taşınabilir Güç Şarjı: Bu elektrikli hava pompası ile her yerde şişirme özgürlüğünün tadını çıkarın.Dahili 700mAh lityum pil ile donatılmış, birlikte verilen C tipi kablo ile şarj etmek kolay ve hızlıdır.

4.Taşınabilirlik ve Rahatlık: Hafif ve kompakt tasarımı ile toplar için elektrikli hava pompamızın tutulması ve taşınması kolaydır around.It hızlı ve sorunsuz bir şişirme çözümü sağlar, bu da onu şişme için olmazsa olmaz bir çözüm haline getirir.

5.Çok Yönlü Hava Pompası: Bu elektrikli hava şişirme pompası, hava yatakları, havuz şamandıraları, futbol topları, yüzme halkaları, balonlar (yumuşak balonlar hariç), lastik botlar, hava yatakları ve basketbol topları gibi çeşitli öğeleri kolayca şişirebilir.

Ürün özellikleri

SKU: w9066

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Model Numarası - Çok fonksiyonlu Mini Elektrikli Pompa

Yorumunuzu verin: