Ağır Gres Sivri Ağız Gres Memesi Bakır Kaplama Memesi Evrensel Tereyağı Memesi gresörlüğü Aksesuarı
Kaynak ve Lehim Malzemeleri

Ağır Gres Sivri Ağız Gres Memesi Bakır Kaplama Memesi Evrensel Tereyağı Memesi gresörlüğü Aksesuarı

Fiyat:

₺84.39 ₺136.18

Miktar:

Ürün açıklaması

Ağır Hizmet Tipi Gres Sivri Ağızlı Gres Memesi Bakır Kaplama Nozul Üniversal Tereyağı Nozulu Gres Nipeli Aksesuarı Verimli Çalışır: Daha ayrıntılı makineler için, nozulun ucu tereyağını delmek için uygundur.Uç adaptörü, yağ dolduran veya yağlanması zor alanlar için uygundur.

Uygulanabilir Senaryolar: Gemiler, feribotlar, bakım atölyeleri, kamyonlar, otomobiller, motosikletler, mekanik bakım, çiftlik ve endüstriyel uygulamalar için uygundur.

Sağlam ve Dayanıklı: Yağ çıkış deliği 1 mm'dir, rulman çeliğinden yapılmıştır, durable.No 500.000 kez yük kullanımından sonra aşınma ve yıpranma, patlamaya dayanıklı ve sızdırmaz.

Güvenlik Filtreleme: Yağdaki yabancı maddeleri filtreleyen, tıkanmayı önleyen, makinenin kullanım ömrünü uzatan dahili güvenlik filtresi.

Kurulumu kolay: Yağlayıcıyı beslemek için elle çalıştırılan çoğu gres tabancasına uyar bearing.It eski ve kırık biri için iyi bir yedek, kurulumu kolay.

Uzunluk: 59mm

Uç Çapı: 1mm

Kuyruk İç Çapı: 9mm

Renk: mavi + kırmızı

Malzeme: metal

Paket içeriği:

1 çift * Evrensel Tereyağı Memesi

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ürün özellikleri

SKU: w4325

  • Kaynak - Anakara Çin

Yorumunuzu verin: