Noel Desen fırın Eldiveni ve Pot Tutucu Seti ısıya Dayanıklı Kaymaz Mutfak Eldivenleri İç Pamuk Katmanlı Pişirme Pişirme
Mutfak, Yemek ve Bar

Noel Desen fırın Eldiveni ve Pot Tutucu Seti ısıya Dayanıklı Kaymaz Mutfak Eldivenleri İç Pamuk Katmanlı Pişirme Pişirme

Fiyat:

₺79.55 ₺83.64

Miktar:

Ürün açıklaması

Özellikler

1. Malzeme: Su Geçirmez Polyester Kumaş

2. Boyutu: Yaklaşık 7. 5X11 İnç İnç (Eldiven) 8X8 İnç (Pot Tutucu)

3. Ağırlık: 0.16 Lb

4. Önerilen Kullanım: Kapalı ve Açık.

Fırın Eldiveni Setinin Özelliği

1. Isı direnci

Isıya dayanıklı, Aşınmaya Dayanıklı fırın eldivenleri, 180 ℃ ' ye (356 °F) kadar, Kalın pamuklu astar ve son derece yüksek ısı direnci, Mutfakta güvenle çalışmanıza yardımcı olabilir.

2. Benzersiz Tasarım

Fırın Eldivenleri Yüksek Kalitede, Dayanıklıdır ve Güncellenmiş Bir Görünüm ve Güçlü İşlevlerle Tasarlanmıştır.Mutfak Dekorasyonunuza Renk Katın.

3. Çok fonksiyonlu tencere Tutucular

Sıcak Kapları, Tavaları, Tabakları, kaseleri ve Tepsileri tutmak için kullanın ve ayrıca Sıcak Eşyaları doğrudan Ocaktan, Mikrodalgadan veya Fırından Tencere Tutucusuna Yerleştirin.Bunu kullanarak hayal gücünüzden en iyi şekilde yararlanın.Açık şişe, Kahve Barı pedi gibi hayattaki küçük sorunları çözmeye Yardımcı Olun.

4. Depolama için asılı Döngü

Her Fırın Eldiveninin içinde Pamuklu Bir Halka Bulunur, böylece bir dolaba, ızgaranın Yanına veya Bir kilere Asılabilirler.

5. Temizlemesi Kolay

Elde Yıkamaya İzin Verin, Makinede Yıkamayın, Sadece Ilık Sabunlu Suyla Yıkayın ve Kurutun, Ağartmayın.

6. En iyi hediye ve hayatı Seviyorum

Mutfak Fırın Eldiveni Pişirme, Pişirme, Kaynatma ve Diğer Aşırı Sıcaklıklarda Sizi Koruyabilir.Eldivenler Çok Rahat ve Hafiftir.

Ürün özellikleri

SKU: w222939

  • Malzeme - Polyester
  • Tarz - Basılı
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Dizayn - kaymaya dayanıklı

Yorumunuzu verin: