500 Adet Kağıtları 4.5 İnç burger presi Hamburger Yuvarlak Ayırıcılar Yapışmaz İsıya Dayanıklı Öğle Yemeği Et
Mutfak, Yemek ve Bar

500 Adet Kağıtları 4.5 İnç burger presi Hamburger Yuvarlak Ayırıcılar Yapışmaz İsıya Dayanıklı Öğle Yemeği Et

Fiyat:

₺166.36 ₺207.90

Miktar:

Ürün açıklaması

Kağıttan TASARRUF EDİN-Önceden kesilmiş küçük kağıtlar et ayırmayı sizin için daha verimli hale getirir ve dairesel boyut daha az demektir waste.As çevre dostu bir bonus olan bu kağıtlar kompostlama için de kullanılabilir.

BİRÇOK presle uyumlu-Çeşitli presleme aletleriyle kullanılan kağıt boyutumuz, en yaygın burger presleme aletlerinin geniş bir yelpazesi için uygun olan 4,5 inç yuvarlaktır.Etin basınla doğrudan temasını ortadan kaldırmak için pirzola kağıtları kullandığınızda, yapışkan köfteleri basından soymaya çalışırken kendinizi zaman kaybetmezsiniz.Bu aynı zamanda daha sağlıklıdır ve kontaminasyonu azaltır.

YÜKSEK kaliteli tasarım-bunları kullanırken yırtılmaz veya yırtılmaz Her iki taraftaki silikon yağı kaplaması, yiyecekleri ayırmayı çok daha kolay hale getirir.Kağıtlar ayrıca su geçirmez ve yağ emicidir ve mikrodalgaya veya fırına konabilir.

ÇOK amaçlı - Fikirlerinizi sadece hamburger köftelerini ayırmakla sınırlamayın.Bu kağıtları peynir, önceden kesilmiş etler, ızgara yiyecekler, söğüş etler ve aklınıza gelebilecek başka şeylerle de kullanabilirsiniz.

Güvenliğinizi göz önünde bulundurun-Nemi ve tozu önlemek için ambalajımızda çift katmanlı koruma ve güvenli ve temiz bir torba kullanıyoruz.Kırışıklıklar ağır nesnelerle düzleştirilebilir.

Hayatta her yerde felsefeler vardır ve gülümsemeler ve yemek üzerine bağlanma en saf sevinçler arasındadır.

burger ekmeği

Mutfakta işler yolunda gittiğinde herkes mutlu olur!

Ailemizle birlikte daha fazla mutfak eğlencesini takdir ediyoruz.Ailece kendi hamburgerlerinizi yapmak (her zaman paket yemek sipariş etmek yerine) stresi azaltmanın ve birlikte vakit geçirmenin bir yoludur.Hiçbir şey yemek sevinci ile kıyaslanamaz.

Özellikle şu anki karantina durumumuzda, ailemizle birlikte daha fazla mutfak eğlencesini takdir ediyoruz.

Çocukları eğlendirmek için eğlenceli bir ev projesi olarak.

Yiyecekleri vaktinden önce hazırlayarak ve pirzola kağıtlarıyla saklayarak zamandan tasarruf edin, böylece hazırlık süresi olmadan ayrı ayrı pişirebilirsiniz.Evde günlerce çalışmak için harika.

Yapışmaz nitelikler gıdaların temas etmesini önler ve nemi hapseder.

Önceden oluşturulmuş her köftenin arasına bir tabaka koyun ve daha sonra dondurun.Bu tabakalar ayrıca şarküteri etlerini ve dilimlenmiş peynirleri önceden porsiyonlamak için mükemmeldir.

Nemi kolayca kilitleyin ve yapışmayı önleyin.

Renk: beyaz

Malzeme: kağıt

Boyutu: Yaklaşık çap: 11 cm

Paket içeriği:

1 takım x Kurutma kağıdı (1 takım 500 yaprak)

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ürün özellikleri

SKU: w260129

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Takım Tipi - Takım Setleri

Yorumunuzu verin: