Şarj edilebilir şarap açacağı şarap şişe açacağı şarap açacağı Set Otomatik şarap açacağı
Mutfak, Yemek ve Bar

Şarj edilebilir şarap açacağı şarap şişe açacağı şarap açacağı Set Otomatik şarap açacağı

Fiyat:

₺403.50 ₺650.90

Miktar:

Ürün açıklaması

Şarj Edilebilir Şarap Açacağı Şarap Şişesi Açacağı Şarap Açacağı Seti Otomatik Şarap Açacağı Komple elektrikli şarap şişesi açacağı setimiz, en iyi şaraplarınızın tadını çıkarmaya başlamak için ihtiyacınız olan her şeyi sunar!Bu set ile şarap şişelerini sorunsuz bir şekilde açabilir ve kolaylıkla dökebilirsiniz.

TEK tıklamayla hızlı MANTAR çıkarma - Pille çalışan şarj edilebilir elektrikli şarap açacağı, herhangi bir geleneksel şarap şişesini minimum çabayla açar.Gürültüsüz ve hızlı, mantarları yaklaşık 5 saniye içinde güvenle çıkarabilir.Tek bir şarjla 80-100 şişeye kadar açın.

Contaları kolayca çıkarmak için bir folyo kesici ile birlikte gelir.zarif led gösterge ışığı.ergonomik rahat yumuşak kavrama kolu.şükran Günü, Cadılar Bayramı, Noel, Yeni Yıl gibi hediye olarak her durum için uygundur.özel bir hediye seçiyorsanız, elektrikli şarap açacağı seti en iyi seçimdir.

[HER ZAMAN TAZE ve İYİ DEPOLAMA] - Şarap havalandırıcı, şarabın tam tadını çıkarmaya yardımcı olur.vakumlu tıpa, açılmış bir şişe şarabın daha uzun süre taze kalmasına yardımcı olur.

[HAFİF VE KOMPAKT şarap açacağı] - Yerden tasarruf edin, taşıması kolay.elektrikli tirbuşon ayrıca aile veya eğlenceli misafirler için iyi bir yemek masası dekorasyonu.yürüyüş, kamp, barbekü, seyahat için uygundur.dışarı çıkarken şarap içmekten hoşlanıyorsanız, lütfen bu tür kullanışlı araçları reddetmeyin.

[Ürün Adı]: Sıcaklık ve nem çift ekranlı mini USB şarj edilebilir elektrikli şişe açacağı

[Ürün Modeli]: SW-C007

[Ürün Malzemesi]: Alüminyum alaşım + PC + paslanmaz çelik+ABS

Renk: Gümüş Gri

[Özellikler]: küçük mini taşınabilir, sıcaklık ve nem çift ekran, dahili lityum pil, tam otomatik açmak / açmak için bir anahtar.Toplam anahtar tasarımı, enerji tasarrufu.

[Pil]: Dahili 500mA polimer lityum pil

(Toplu, renk değişebilir, gerçek şeyin kullanımını etkilemez geçerli olacaktır)

Paket içeriği:

1 x şarap akıtıcı

1 x Vakum Durdurucu

1 x şarj standı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ürün özellikleri

SKU: w165272

  • Kaynak - Anakara Çin
  • Metal Türü - Paslanmaz Çelik

Yorumunuzu verin: